Rik Jungmann

Reactie
Naar vorig bericht Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 Naar de home-page De wekelijkse nieuwsbrief Naar volgende bericht

Singelgroep: 600 bezwaarschriften

Nederhorst den Berg, 26 september 2004. Vorige week zaterdagmorgen en gisteren voerde de Singelgroep uit Nederhorst den Berg actie tegen de geplande bouw van appartementen op de plaats van het oude gemeentehuis. Zeshonderd bezwaarschriften werden er ondertekend. De Singelgoep zond onderstaande reactie.

Reactie

600 Bezwaarschriften tegen hoogbouw Nederhorst

Op twee zaterdagmorgens hebben zo'n 600 volwassen Bergers een bezwaarschrift ondertekend tegen de voorgenomen wijziging van het bestemmingsplan Voorstraat 35, het gemeentehuis, (en daarmee de bouw van een massaal appartementencomplex.).

Naast de bezwaren tegen het complex zelf kwam er veel onvrede naar boven over het doordrukken van plannen tegen de zin van de burgers in, het moeilijk doen over kleine bouwzaken in relatie tot het zomaar kunnen bouwen op deze grote schaal, het gebrek aan communicatie vanuit de gemeente en het gevoel als Nederhorst den Berg als 5e wiel aan de wagen te fungeren.

De bezwaarschriften worden woensdag 29 september aangeboden aan burgemeester Don Bijl om 14.00 uur in het gemeentehuis aan de Rading te Loosdrecht. Iedereen is welkom.


. Half bewolktWindstil17 Naar volgende bericht