0-6 Vincent Rubio (80e min.)
0-7 Vincent Rubio (85e min.)

Toeschouwers: 50
Scheidsrechter: Dhr. Barrales.

Voor de vijfde maal op rij was er winst voor Loosdrecht. Het slecht geklasseerde AMVJ was de tegenstander. Bij rust stond het al 2-0 in het voordeel van Loosdrecht. Toch had Loosdrecht zeker in het begin van de wedstrijd niet te klagen over de onbenutte kansen aan de kant van AMVJ. Na de rust met de goal van Roy Versluis was het verzet gebroken. Loosdrecht bouwde rustig door aan een ruime uitslag en wist de kapot gespeelde ploeg nog liefst vier maal te passeren. Einduitslag 0-7.

Tegen AMVJ moest dus worden gespeeld. Een ploeg die nog slechts één punt heeft weten te halen uit de laatste vier wedstrijden. Maar wat was opgevallen was dat de ploeg ondanks het grote aantal tegengoals ook tien keer had weten te scoren. En dat manifesteerde zich ook in de wedstrijd. Loosdrecht had ondanks dat het zeer matig aan de wedstrijd begon het meeste balbezit. Maar bij balverlies weigerde het om snel en scherp om te schakelen en daarmee gevaar in de kiem te smoren. Zo konden de spitsen van AMVJ met een paar scherpe counters zeer gevaarlijk worden. Een schot uit de tweede lijn leek zelfs binnen te vallen maar keeper Robert Bijl wist zijn hand echter nog tegen de bal te krijgen en daarmee werd een vroege tegengoal voorkomen. Uiteindelijk was het toch Loosdrecht dat op een voorsprong kwam via een hele mooie aanval. Via kort combinatievoetbal door het centrum kwam uiteindelijk Eric Poortenaar vrij op de rand van de zestien en met zijn linker wist hij de keeper van AMVJ te verschalken. Ondanks de goal bleef het spel pover maar toch werd de marge verdubbeld. Peter de Wit zag de keeper wel heel lang bij de eerste paal staan om zijn muur voor een vrije bal te posteren en lepelde de bal zuiver in de lange hoek. Een veilige marge leek op het scorebord gezet te zijn.

Veilig was het zeker toen Loosdrecht in de tweede helft via Roy Versluis met een kopgoal de 3-0 liet aantekenen. Het verzet was nu definitief gebroken. Loosdrecht kon gaan werken aan het doelpuntensaldo en dat deed het ook door vier goals te maken via Micky Kamerbeek, Johan Krotjje en twee keer invaller Vincent Rubio. Weer winst dus voor Loosdrecht en daarmee blijft het koploper in de derde klasse B. Of Loosdrecht dat volgende week ook nog is hangt af van het resultaat tegen het altijd sterk geachte Eemnes dat op bezoek komt in Loosdrecht. De wedstrijd zal aanvangen op zaterdag 9 oktober om half drie op sportpark Hallinckveld.