... ...

Rik Jungmann

Douwe van Essen

CDA Wijdemeren
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

CDA over leefomgeving

Wijdemeren, 19 maart 2004. Woensdag hield het CDA in De Dobber in Kortenhoef een ledenvergadering die in het teken stond van "de leefomgeving". Voorzitter Cor Koster zond een kort verslag.

ingezonden bericht

Kwaliteit van de leefomgeving

Op de CDA-ledenvergadering van woensdag 17 maart stond “de kwaliteit van de leefomgeving” centraal. Aan de hand van een PowerPoint presentatie met veel plaatjes van mooie en minder mooie stukjes van Wijdemeren werd gesproken over hoe onze gemeente er uitziet (het groen, gebouwen, straten, onderhoud e.d.), maar ook over wat burgers zelf kunnen doen in en voor de leefomgeving.


De grijze golf was oververtegenwoordigd,
iets wat helaas bij veel partijen het geval is.
(onderschrift Redactie Webkrant. red.)

Aan het eind kregen alle aanwezigen een camera met de opdracht foto’s te nemen van hun dorp, onder andere van zaken die nog verbeterd kunnen worden.


De camera's liggen te wachten.

Voorts werden alle leden opgeroepen hierover na te denken en met buren en kennissen te overleggen welke bijdrage wij, burgers, samen met “de gemeente” kunnen leveren om onze woonplaats mooier te maken en eventuele verloedering tegen te gaan, en wat we kunnen doen om het ”buurtgevoel” te versterken. Over een paar weken krijgen de leden een telefoontje met de vraag welke suggesties men nog meer heeft bedacht, als aanvulling op wat er tijdens de vergadering al naar voren werd gebracht.


In de rij voor een camera.

Het geheel (foto’s en aanbevelingen) wordt aan de CDA-fractie aangeboden, in de verwachting dat de fractie met plannen zal komen in de gemeenteraad. Een samenvatting zal t.z.t. verschijnen op Internet.

Cor Koster
voorzitter CDA-Wijdemeren


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page BewolktHarde wind13º Naar volgende bericht