... ...

Rik Jungmann

Jolanda Buys

SV Loosdrecht
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Receptie SV Loosdrecht

Loosdrecht, 21 mei 2004. Afgelopen woensdag gaf de SV Loosdrecht een receptie ter gelegenheid van het behalen van het kampioenschap. Jolanda Buys stuurde onderstaande bijdrage en de bijbehorende foto's.

Persbericht

Op 19 mei werd de kampioensreceptie druk bezocht door diverse genodigden.
Zo waren aanwezig het bijna voltallige College van Burgemeester en Wethouders, vele raadsleden, de KNVB en bestuursleden van bevriende clubs als Altius, Argon en ´s Graveland. Ook de sponsors, waaronder Pijl Watersport en Errea waren vertegenwoordigd. Via de post waren ook al diverse felicitaties binnen gekomen.

In een zonovergoten kantine werden vele cadeau´s overhandigd en spraken burgemeester Bijl en de heer Koekoek van de KNVB lovende woorden.


Linksachter voorzitter Wim van Oudheusden,
rechtsvoor burgemeester Don Bijl.
(Dit is niet een voetbalopstelling. red.)

In reactie op de toespraak van voorzitter Wim van Oudheusden, die meldde wel 34 teams te verwachten komend seizoen, zei de burgemeester dat gezamenlijk naar een creatieve oplossing voor het daardoor toenemend veldentekort toegewerkt kan worden. Hij sprak ook de spelers op zijn bekende enthousiaste wijze toe en verwachtte gezien hun leeftijd nog veel van ze te horen, waarna de heer Koekoek zijn pijlen richtte op ouders, die hun kroost soms te fel en onaangenaam aanmoedigen vanaf de zijlijn. Leiders en scheidsrechters hebben het daardoor steeds moeilijker.


Lia Moote (PvdA) en wethouder Wim Neef (CDA)

De gemeenteraad en het College wandelde over het complex en bekeek onder andere het door de Club van Honderd aangeschafte speelwerktuig voor de jeugd. Eenmaal terug in de kantine was men onder de indruk van wat s.v Loosdrecht allemaal doet.

Al met al een geslaagde bijeenkomst met dank aan de vrijwilligers, die dit weer mogelijk maakten.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page Half bewolktMatige wind15º Naar volgende bericht