... ...

Rik Jungmann

Jolanda Buijs

ingezonden bericht
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Loosdrecht Kampioen

Loosdrecht, 23 april 2004. In de kampioenswedstrijd verpletterde Loosdrecht afgelopen zaterdag De Dijk met zes - één.

ingezonden bericht

LOOSDRECHT KAMPIOEN

Loosdrecht – De Dijk: 6-1 (zaterdag 17 april ’04).

1-0 Roy Versluis
2-0 Albert Timmer
3-0 Johan Krottje
4-0 Roy Versluis
5-0 Eric Poortenaar
6-0 Roy Versluis


Fred Oldenzeel bracht met een duosprong
(zijn eerste) de bal naar de stip.

In een schitterende ambiance heeft Loosdrecht afgelopen zaterdag op overtuigende wijze het kampioenschap binnengehaald door met 6-1 te winnen van De Dijk. Geen moment van de wedstrijd kwam de ploeg van trainer/coach Ab Rutten in gevaar. Bij rust stond het al 3-0 en die score kon in de tweede helft uitgebouwd worden naar de uiteindelijke 6-1 overwinning.

Door de vele verliespunten van de afgelopen weken van concurrent TOV was het afgelopen zaterdag dan zover. Bij een overwinning zou Loosdrecht niet meer te achterhalen zijn en daarmee zou de ploeg de felbegeerde titel in de 4e klasse F in de wacht slepen. Met een vrijwel complete selectie kon Loosdrecht aan de wedstrijd beginnen. Enkel de naar Huizen vertrekkende Martin van Reenen vanwege een blessure en de geschorsten Willem Schrumph en Nick van Henten konden niet spelen. Een zeer sterk elftal kon dus worden geformeerd en deze startte furieus. Met snel combinatievoetbal werd De Dijk min of meer overspeeld en al snel was het de doorgebroken Albert Timmer die Roy Versluis kon bedienen om zo de bevrijdende 1-0 binnen te kunnen schieten. En daar waar bij de vorige goal Albert Timmer nog voor de assist zorgde was hij het die niet veel later de tweede goal zelf maakte. In een wat lager tempo vervolgde Loosdrecht na de 2-0 zijn wedstrijd en zo vlak voor rust deed Johan Krottje definitief de deur op slot door een individuele actie te bekronen met een verwoestend schot in de kruising.

Tweede helft

In de tweede helft was het Loosdrecht dat de touwtjes in handen hield en het talrijk opgekomen publiek beloonde met nog drie goals via Roy Versluis, Eric Poortenaar en wederom Roy Versluis waarmee de score op zes kwam te staan. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist De Dijk zelf nog een keer te scoren en zo eindigde de wedstrijd dus in een 6-1 overwinning waarmee het kampioenschap was binnengehaald. Een uitstekende prestatie waarin Loosdrecht heeft laten zien dat het de enige ploeg was die aanspraak mocht maken op de titel waarmee het dus volgende seizoen in de derde klasse mag uitkomen.


Na de wedstrijd was Ab Rutten zeer ontspannen.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page ZonnigMatige wind17º Naar volgende bericht