Kunsthistorisch Service Bureau Drs. Carole Denninger ...

Douwe van Essen

-

Gooi- en Eemlander
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Varia

Wijdemeren, 12 juni. Een paar kleinere berichtjes uit de Gooi- en Eemlander. Over een uitspraak van de Raad van State over illegaal wonen  in Kortenhoef en over het vierde lustrum van de fietstocht 'De 5 Dorpen' in Ankeveen.

Raad van State: sloopbevel correct.
Ook de Raad van State vindt dat de zomerwoning van W. Krouwel aan de de Kromme Rade in Kortenhoef gesloopt moet worden. Daarmee komt een einde aan een door de toenmalige gemeente 's-Graveland in gang gezette procedure. Het huis is gebouwd in strijd met het bestemmingsplan op een stuk grond met natuurbestemming. Pikant in dit verhaal is de bewering van Krouwel, dat toenmalig en ook huidig wethouder Neef hem toezeggingen zou hebben gedaan. Die heeft dat steeds categorisch ontkend. En de RvS vindt ook dat Krouwel die zogenaamde toezeggingen niet hard heeft kunnen maken.

Vierde lustrum fietstocht 'De 5 Dorpen'.
Morgen houdt de schaats- en hardrijdersvereniging 'De 5 Dorpen' alweer voor de twintigste keer een fietstocht door de Gooi- en Vechtstreek. waar het vroeger louter een zomertraining voor wedstrijdschaatsers was, heeft het de laatste jaren steeds meer een recreatief karakter gekregen. Vanaf zondag 09.00 uur kunnen de deelnemers hun traject uitzoeken, met als start- en eindpunt Ankeveen. De organisatie hoopt op zo'n 200 deelnemers.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief
Naar de home-page Matige wind20º Naar volgende bericht