... ...

Rik Jungmann

WS Loosdrecht
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Wakeboard Academy

Loosdrecht, 16 juli 2004. Als u wilt leren wakeboarden, dan is hier uw kans. De Waterskischool Loosdrecht gaat kennismakingslessen geven in wakeboarden. En passant kunt u ook nog geknipt en geschoren worden.

Persbericht

O’NEILL WAKEBOARD ACADEMY SHAPED BY BRAUN

Van woensdag 28 juli tot vrijdag 30 juli 2004 vindt in Loosdrecht de O’NEILL WAKEBOARD ACADEMY SHAPED BY BRAUN. Gedurende deze drie dagen staan de instructeurs van Waterskischool Loosdrecht samen met O’Neill teamriders & Nederlandse Kampioenen DUNCAN ZUUR en DENISE DE HAAN klaar om alle deelnemers kennis te laten maken met de wereld van het wakeboarden. De Wakeboard Academy wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met Men’s Health, Stichting Jongeren en Kanker en de Panorama.

Wakeboarden is een unieke combinatie van sporten. De drie meest spannende sporten van de wereld: surfen, skateboarden en snowboarden worden op een ultieme manier gecombineerd tot een spectaculaire watersport. Wat begon als een boardsport die te beoefenen was zonder golven of wind, is nu één van de snelst groeiende sporten in de wereld. Voortgetrokken door speciale speedboten, gebruiken de wakeboarders de deining veroorzaakt door de boot, om spectaculaire trucs uit te halen en hoge sprongen te maken.

De O’Neill Wakeboard Academy Shaped By Braun vindt plaats bij Waterskischool Loosdrecht, gelegen aan de Loosdrechtse Plassen. Op deze prachtige locatie kunnen alle deelnemers leren wakeboarden. De gehele dag zijn er vier boten beschikbaar die af en aan varen om iedereen van de sport te laten proeven.

Een dag tijdens de Wakeboard Academy ziet er als volgt uit: O’Neill en Waterskischool Loosdrecht zorgen dat alle benodigde materialen aanwezig zijn: Wakeboards, wetsuits en natuurlijk de intstructeurs. Allereerst krijgt iedereen veiligheidsinstructies en vervolgens worden alle deelnemers in groepen verdeeld om het wakeboarden onder de knie te krijgen. Tussen de middag wordt de lunch verzorgt door restaurant ‘De Veilige Haven’. Braun is aanwezig met de Shave & Shape stand waar alle deelnemers hun haar lekker kunnen laten stylen door Braun kapsters. Duncan en Denise zullen de dag op het water afsluiten met een spectaculaire demonstratie!


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page BewolktMatige wind20º Naar volgende bericht