... ...

Rik Jungmann

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Emailservice Gemeente

Wijdemeren, 22 januari 2004. De gemeente komt met een emailbrief voor de burger. De gemeentepagina uit het Wijdemeren Journaal op uw beeldscherm.

De gemeente gaat burgers, die zich daarvoor opgeven, iedere twee weken per email een verwijzing sturen naar de gemeentepagina van dat moment. Op de gemeentepagina staan alle aankondigingen die de gemeente wettelijk moet doen, zoals bestemmingsplanwijzigingen, bouwvergunningen, kapvergunningen, etc. Daarnaast zet de gemeente er persberichten op en de onderwerpen die de gemeenteraad behandelt. Op uw scherm ziet de pagina er exact zo uit als in het Wijdemeren Journaal (Gooi- en Eembode).

Voor diegenen die klagen dat het Wijdemeren Journaal niet overal bezorgd wordt, is dit de oplossing om toch op de hoogte te blijven van de gemeentepagina.

De pagina wordt ter beschikking gesteld in het z.g. PDF formaat. (Voor diegenen die dat niet kennen, dat is formaat dat gelezen moet worden met Adobe Acrobat Reader, een programma dat gratis gedownload kan worden.)

U kunt zich aanmelden voor tweewekelijkse toezending van de nieuwsbrief met een mailtje naar communicatie@gemeentewijdemeren.nl, het emailadres van de afdeling communicatie van de gemeente.

Voor de gemeentepagina van deze week (link naar website Gemeente): Klik hier.

Voor de gemeentepagina van 8 januari (link naar website Gemeente): Klik hier.

De service van de gemeente is vergelijkbaar met de wekelijkse Nieuwsbrief van de Wijdemeerse Webkrant.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief
Naar de home-page Zwaar bewolktWindstil Naar volgende bericht