... ...

Rik Jungmann

Douwe van Essen

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Emailbox

Wijdemeren, 15 januari 2004. Email is een prachtig medium. In de commissievergadering van gisteren verzorgde email echter voor behoorlijk wat verwarring.


Griffier Baerte de Brey en
voorzitter Wim Lorjé. "per email..."

Het begon al bij de behandeling van de notulen van de vorige vergadering. Toen bladzijde elf van de notulen aan de orde kwam, waren er diverse raadsleden die naarstig begonnen te bladeren in hun papieren en te zoeken naar de paginanummers van hun stukken. "Ik heb geen pagina elf." :riepen enkelen. Griffier Baerte de Brey hielp ze uit de droom. "Dat is een pagina die per email aan u is nagezonden. " :legde hij uit. Dat was de verklaring. "O, dan zit hij nog in mijn emailbox."

Tijdens de vergadering kwam het nog enkele keren voor dat bleek dat deze of gene zijn email niet had gelezen, of geen tijd had gehad om zijn email op te halen. Email blijkt dus nog niet de status van ouderwetse post te hebben. Er is immers nog nooit een raadslid geweest dat in een vergadering meldde dat hij de laatste paar dagen niet in zijn brievenbus had gekeken...

Nu we het toch over internet hebben, er is een nieuwe ranking gemaakt van alle gemeentelijke websites door Webdam . Er zijn gemeentelijke websites beoordeeld en websites van deelgemeenten.

Nummer 1 is de gemeente Eindhoven, hekkesluiter op plaats 495 is de gemeente Hunsel. Wijdemeren staat op een gedeelde plaats 388, samen met Beemster en Woudenberg.

Plaats Gemeente Vorm-
geving
Inhoud Commu-
nicatie
Dienst-
verlening
Min-
punten
Plus-
punten
Eind-
totaal
388 Wijdemeren -5 51 10 30  -15 0 71
  Beemster 10 101 10 -35 -15 0 71
  Woudenberg -2 103 20 -35 -20 5 71

Verklaring van de waardering.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief
Naar de home-page Naar volgende bericht