... ...

Rik Jungmann

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Inval Moleneind

Kortenhoef, 13 januari 2004. Vanmorgen om half acht heeft er een grote inval plaatsgevonden op het terrein van Angelo Damo aan het Moleneind in Kortenhoef.

Bij de inval waren circa vijftien auto's van de politie betrokken en een flink aantal politiemensen. Naar verluidt zou er ook een arrestatie hebben plaatsgevonden.

Het is de tweede keer in korte tijd dat er op het terrein met een grote politiemacht opgetreden wordt. Op 1 november vond er ook een inval plaats, waarbij 160 kilo hasj, tientallen kilo's grondstoffen voor xtc en een geladen vuurwapen werden gevonden. Ook werd er toen een complete fabriek voor pillen gevonden met vier machines om de pillen te draaien en een laboratorium. Bovendien stonden er toen voor de deur twee vrachtauto's die vol waren geladen met grondstoffen voor xtc.

Er werden toen enkele huurders van een vakantiewoning gearresteerd. Angelo Damo verklaarde bij die gelegenheid in de Gooi- en Eemlander dat hij zeer geschokt was door het gebeurde en dat hij geen idee had wat er zich op zijn terrein afspeelde.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief
Naar de home-page . Naar volgende bericht