Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Vreeswijk- 's-Graveland 4 - 0

's-Graveland, 11 januari 2004. Vandaag verloor 's-Graveland met vier doelpunten tegen en nul voor van Vreeswijk. Een verslag van de SV 's-Graveland.

Ingezonden Bericht

...

Vreeswijk - 's-Graveland 4-0 (1-0).

34. Jerry Gesser 1-0, 46.Rick van der Graaf 2-0, 76. Rick van der Graaf 3-0, 80. Jeroen van Lieshout 4-0. Scheidsrechter: van Leeuwen Toeschouwers: 100.

Ook 's-Graveland is het niet gelukt Vreeswijk de eerste punten in deze competitie afhandig te maken. Voor de koploper uit Nieuwegein was 's-Graveland de laatste tegenstander in deze eerste helft der competitie die nog bekampt moest worden.

Gedurende de eerste speelhelft ging de strijd gelijk op en de 4-4 verhouding wat cornerballen betreft gaf dit evenwicht goed aan. De voorsprong van Vreeswijk na ruim een half uur spelen was eigenlijk een meevaller en typerend voor een team dat bovenaan staat. Uit een ongevaarlijke aanval kwam de Vreeswijk-spits heel gelukkig, schuin voor de goal staande, plots in balbezit. De verkregen situatie werd overigens wel bekwaam verzilverd, maar toch. Vlak na deze treffer lachte voor de Nieuwegeiners het geluk nog meer toe. Een snelle aanval van hen werd middels een overtreding geblokkeerd en daar dit gebeurde tegen een doorgebroken speler had de scheidsrechter geen keus en zond de overtreder het veld uit.

Tweede Helft

Dit betekende de ommekeer van het duel. Voor de pauze werd er weliswaar niet meer gescoord, maar de tweede helft was nog geen minuut oud toen de thuisclub al van de de man meer situatie gebruik maakte. Algemeen werd aangenomen dat het verder wel een gemakkelijke middag voor de titelkandidaat zou worden, maar het tegendeel was waar. De uiteindelijke grote nederlaag doet wellicht vermoeden dat 's-Graveland weggespeeld werd in het verdere verloop, maar de thuisclub had zeker in de twintig minuten na deze tweede tegenvaller van de bezoekers opnieuw het geluk aan haar zijde dat het geen goal tegen kreeg.
Toen deze uitbleef werd langzaam maar zeker duidelijk dat Vreeswijk door het mannetje meer de winst niet meer uit handen zou geven. Dat werd door de twee doelpunten in het slotgedeelte van deze strijd ook nog eens extra benadrukt. Het 's-Graveland-team speelde derhalve een ongelukkige wedstrijd maar is niets te verwijten wat instelling betreft en het gaat dan ook met vertrouwen het verdere verloop van deze competitie tegemoet.

De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief