Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Gemeente Wijdemeren

Bron: Gemeente Wijdemeren


Wijdemeren Informeren

Wijdemeren, 9 januari 2004. De prijsvraag voor de beste naam voor de nieuwe gemeentepagina in het Wijdemeren Journaal (Gooi- en Eembode) is gewonnen door Mevrouw van Loo met "Wijdemeren Informeren". 

Persbericht

Mevrouw Van Loo winnares prijsvraag
“Wijdemeren Informeren” nieuwe gemeentepagina Wijdemeren

“Wijdemeren Informeren” is de nieuwe naam voor de informatiepagina van gemeente Wijdemeren. Donderdag 8 januari verschijnt deze eerste nieuwe gemeentelijke pagina in het huis-aan-huisblad Wijdemeren Journaal, de Wijdemeren-editie van de Gooi- en Eembode.


Links burgemeester Don Bijl, rechts de prijswinnares Mevrouw Van Loo uit Huizen, die in Loosdrecht werkt.

De naam “Wijdemeren Informeren” is gekozen uit de vele inzendingen van de prijsvraag die de gemeente in december heeft uitgeschreven. Donderdagochtend werd de winnares, mw. J. van Loo uit Huizen, werkzaam in Loosdrecht, door burgemeester mr. D. Bijl in het zonnetje gezet. De motivatie van mevrouw Van Loo: “Kort, krachtig en duidelijk. Informatie, daar draait het om, dit wordt erg duidelijk door de ‘blauwe i’.” Mevrouw Van Loo leverde bij haar idee ook een ontwerp met het herkenbare i-verkeersbord. De jury heeft dit beoordeeld als een uitstekend idee, maar is afgeweken van het verkeersbord zodat ook de ‘i’ past binnen de nieuwe huisstijl van de gemeente. Mevrouw Van Loo ontving uit handen van burgemeester Bijl een Irischeque ter waarde van 75 euro, bloemen en uiteraard de eerste “Wijdemeren Informeren”.


Reacties

Aan- of afmelden nieuwsbrief

Zoeken

Het Wijdemeerse weer:
Grijs, vrijwel droog, 6 graden

...

Vorig bericht

Home

Volgend bericht