... ...

Rik Jungmann

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Commissie over baggeren

Wijdemeren, 16 februari 2004. Op 10 maart kunnen er heftige taferelen verwacht worden in het gemeentehuis van Wijdemeren. Er vindt dan een speciale commissievergadering plaats over het baggeren in Loosdrecht.

persbericht

Speciale commissievergadering op 10 maart
Inspreken over verdiepingen Loosdrechtse Plassen

Op 10 maart 2004, 19.30 uur, vergadert de raadscommissie Ruimte en Economie van gemeente Wijdemeren over de verdiepingen in de Loosdrechtse Plassen. Tijdens deze vergadering neemt de commissie graag kennis van de opvattingen van burgers, belangenorganisaties en andere belangstellenden over dit onderwerp.

De verwachting is dat veel partijen willen reageren. Daarom krijgen alleen belangstellenden die vooraf schriftelijk hun standpunt kenbaar maken de mogelijkheid een mondelinge toelichting van 10 minuten tijdens deze vergadering te geven. De aanmelding met een schriftelijke toelichting moet uiterlijk 2 maart 2004 bij de raadsgriffier van de gemeente Wijdemeren binnen zijn. Het adres is: Postbus 41, 1243 ZG ’s-Graveland. Per e-mail kan ook: bmh.debrey@gemeentewijdemeren.nl

Discussie
De vergadering wordt voortgezet op 30 maart 2004 om 19.30 uur. De commissie discussieert dan inhoudelijk over de verschillende zienswijzen. Daarnaast zal het college zijn standpunt toelichten. Voor informatie kunnen mensen terecht bij de raadsgriffier, de heer De Brey. Telefoon: (035)65 59 561.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page BewolktWindstil Naar volgende bericht