... ...

Rik Jungmann

Wegener Suurland

gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Plof, de gemeentegids

Wijdemeren, 5 februari 2004. Vandaag plofte hij op de mat. De kloeke nieuwe gemeentegids 2004 van de gemeente Wijdemeren. Boordevol nuttige en onnuttige informatie.

Dat Wijdemeren een stukje groter is geworden dan de oude dorpen is goed te zien aan de omvang van de nieuwe gemeentegids. Hij telt maar liefst 144 bladzijden.


144 pagina's met informatie en advertenties,
uitgegeven door Wegener Suurland.

Alles over de gemeente, de verenigingen, de gezondheidszorg, de politiek, het onderwijs, etc. is er in te vinden. Ook staan er veel nuttige tips in over procedures en hoe dingen aan te pakken.

Natuurlijk kunt u veel van die dingen ook vinden op de gemeentelijke website (www.wijdemeren.nl). Maar toch vindt u in deze gids (nu nog?) veel en veel meer.


Terwijl wij dit schrijven geeft onze pc aan dat er email is. Ping, pong.. Het is de gloednieuwe emailservice van de gemeente met de gemeentepagina! Ook even kijken?

(Let op de subtiele Wijdemeerse pompeblaedjes in het water van de plas op de foto! Het lijkt olievervuiling, maar dat is het niet. Hoe zou de gemeentegids van Amsterdam eruit zien? Een soort telefoonboek? red.)


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht Ga naar het archief
Naar de home-page Zwaar bewolktMatige wind12º Naar volgende bericht