Statistieken Loosdrecht – KSJB: 5-1 (zaterdag 11 december ’04).

4-1 Julian Bonaparte
5-1 Micky Kamerbeek

Scheidsrechter: Dhr. Sukkel.
Toeschouwers: 100

Loosdrecht gaat door de winst op KSJB als herfstkampioen de winterstop in. Dat de ploeg won was ondanks de uitslag zeker geen vanzelfsprekendheid. Het kwam in de eerste helft zelfs op achterstand maar voor rust wist Roy Versluis al de gelijkmaker te produceren. Na rust was het ijverige Loosdrecht duidelijk de betere en zette dit om in doelpunten. Twee keer Versluis, Bonaparte en Kamerbeek bepaalde de eindstand op 5-1.

De laatste wedstrijd voor de winterstop werd gespeeld en wel tegen KSJB. In de uitwedstrijd werd toen met 8-0 gewonnen maar vooral in de eerste helft stond Loosdrecht met de rug tegen de muur. Dat er weer gewonnen moest worden stond vast om de eerste plek op de ranglijst vast te kunnen houden. En wat eigenlijk nog vrijwel niet is voorgekomen gebeurde deze zaterdagmiddag wel. Loosdrecht kwam achter door matig verdedigingswerk. Een domper en Loosdrecht wist zich daar eigenlijk niet goed raad mee. Het werkte wel erg hard maar tot goed voetbal kwam het niet. Wat Loosdrecht ook probeerde, een goal kwam maar niet. Daarbij speelde ook de scheidsrechter een rol die een goal afkeurde voor buitenspel daar nota bene de immer vlaggende grensrechter de vlag ditmaal niet de lucht in stak. Toch zou Loosdrecht nog voor rust scoren. Het zette de tegenstander vroeg vast en probeerde met veel strijd de tegenstander te breken. Uiteindelijk was het Versluis die met een schitterende lob de keeper en een op de doellijn staande speler passeerde.

Na rust ging Loosdrecht door met waar het gebleven was. De tegenstander onder druk houden en een goal proberen te forceren. Met name de gedreven Peter de Wit die veelvuldig opkwam gaf met afstandsschoten de eerste waarschuwingen af. Uiteindelijk was het weer Roy Versluis die voor de 2-1 zorgde. De ban was gebroken en meer goals volgde. Roy Versluis die een penalty benutte, Juliaan Bonaparte en Micky Kamerbeek tekenden voor de resterende goals. De stand werd dus 5-1 waarmee Loosdrecht wederom aan zijn verplichtingen had voldaan. En zo gaat de promovendus als herfstkampioen de winterstop in waarin het in 11 wedstrijden slechts één maal wist gelijk te spelen. Een schitterend resultaat waar hopelijk na de winterstop een mooi vervolg aan wordt gegeven.