...

  ---

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Douwe van Essen

Foto's: -

Bron: Radio Wijdemeren


Nieuws van Radio Wijdemeren

Wijdemeren, 18 september 2003. Van Radio Wijdemeren ontvingen wij het volgende nieuws.



NIEUWS VAN RADIO WIJDEMEREN

BOLDERBENDE JONG EN VROLIJK
Elke zondag tussen 9 en 10 uur zijn er 15 kinderen uit Nederhorst den Berg en Ankeveen actief voor de lokale radio. Onze jonge reporters maken flitsende, vrolijke en jeugdige radioprogramma’s. Voor de grappigste grappen en grollen, het jongste nieuws, de sportiefste sport, de dapperste dieren, de wonderlijkste wetenschap, pittige prijsvraag en rappe reportages moet je zijn bij de Bolderbende. Elke zondagochtend tussen 9 en 10 uur bij Radio Wijdemeren.

O.C.W. VOORZ. BIJ 'BEDRIJVEN IN HET ZOEKLICHT'
Radio Wijdemeren wil een breed publiek bereiken, dat is ook haar plicht als lokale omroep. Dus is een goede band met de plaatselijke ondernemers uit Wijdemeren ook van groot belang. Op zaterdag hebben we het praatprogramma met en door ondernemers ‘Bedrijven in het Zoeklicht’ dat we samen met het Ondernemers Collectief Wijdemeren en gesponsord door de RABO-bank uitzenden. Op 20 september is Jan Goudberg, voorzitter van het O.C.W. de gast van Johan Korten. Deze man behoeft nauwelijks toelichting. Lang was deze V.V.D-er burgemeester van Nederhorst den Berg, na de samenvoeging zet hij zich in voor het bedrijfsleven. Zaterdag 20 september kunt u tussen 16.00 en 17.00 uur horen wat de ondernemers wensen.

BENT U AL GEWEND?
Sinds 1 september zijn er een aantal programma- wijzigingen bij Radio Wijdemeren. De belangrijkste is wel de verhuizing van W.M. Actueel van de zondag naar de zaterdag. Voor ons was het even wennen en het is de vraag wat de luisteraars ervan vinden. Wij zijn geďnteresseerd in uw mening. Vindt u de zaterdag morgen tussen 10 en 12 uur prettig of gaat uw voorkeur toch uit naar de zondag tussen 11 en 13 uur ?? 
Mail ons uw mening naar www.radiowijdemeren.nl

Trouwens voor alle info over uw lokale radio kunt u terecht op deze site.


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
zonnig en 26(!) graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...