Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Wijdemeerse Webkrant

Bron: Gemeente Wijdemeren


Wijdemeren houdt open huis

Wijdemeren, 2 oktober 2003. Zaterdag 4 oktober is het niet alleen werelddierendag. Nee, het is ook de dag waarop Wijdemeren haar nieuwe logo zal onthullen en open dag houdt in het tijdelijke gemeentehuis aan de Rading 1 in Hilversum.

Op hetzelfde tijdstip wordt door Carole Denninger een rondleiding langs de schilderijencollectie gegeven.

Persbericht


Zaterdag: Open Huis gemeente Wijdemeren

Zaterdag 4 oktober a.s., van 14.00 tot 16.00 uur, houdt de gemeente Wijdemeren Open Huis! Alle inwoners van gemeente Wijdemeren zijn van harte welkom het gemeentehuis aan Rading 1 te bekijken. Bijzonder is dat burgemeester mr. D. Bijl deze middag het nieuwe logo van gemeente Wijdemeren gaat onthullen. Ook zal een deel van de collectie schilderijen van Stichting Kunstbezit ’s-Graveland te zien zijn.

Rond 14.00 uur zal de gemeentesecretaris, mevr. M.J.A. van Rhijn, de bezoekers in de raadzaal van harte welkom heten. Na een toespraak van wethouder Hagen (portefeuillehouder huisvesting gemeente), zal burgemeester mr. D. Bijl het nieuwe logo van de gemeente officieel onthullen. Natuurlijk is daarna volop de gelegenheid het gebouw te bezichtigen. Om 14.30 en 15.15 uur verzorgt kunsthistorica mw. C. Denninger voor belangstellenden een rondleiding langs de kunstcollectie van stichting kunstbezit ’s-Graveland die deze dag voor het eerst aan Rading 1 te zien zal zijn.

Blik op Wijdemeren
Bij vertrek krijgen de bezoekers “Blik op Wijdemeren” aangeboden. Hierin beschrijft het college zijn visie op de toekomst van de gemeente.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

 

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...