Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Wijdemeerse Webkrant

Bron: Gemeente Wijdemeren


Peuters in gemeentehuis

Wijdemeren, 2 oktober 2003. In het gemeentehuis van Loosdrecht werd tot voor kort over gewichtige zaken beslist en werden zwaarwegende besluiten genomen door het gemeentebestuur van Wijdemeren. Binnenkort zullen er kinderstemmen te horen zijn in het gebouw (en wordt er weer geknipt en geplakt).


Persbericht

Peuterspeelzaal Meidoorn tijdelijk in oud gemeentehuis Loosdrecht

Peuterspeelzaal De Meidoorn mag zich tijdelijk vestigen in het oude gemeentehuis van Loosdrecht aan de Nieuw Loosdrechtsedijk. Dit is nodig omdat De Meidoorn op de huidige locatie aan de Meidoornlaan 21a een nieuw onderkomen krijgt. Tijdens de sloopwerkzaamheden en herbouw van de peuterspeelzaal is er behoefte aan een andere locatie voor de peuters.

Het college van B & W is bereid het voormalige gemeentehuis van Loosdrecht hiervoor ter beschikking te stellen. Voorwaarde is dat het de verkoop van het gemeentehuis niet mag belemmeren. Wanneer de Meidoorn zich in het gemeentehuis tijdelijk zal vestigen is nog niet bekend. Omwonenden van de huidige Meidoorn worden over de planning van de herbouw geïnformeerd zodra deze bekend is. De gemeenteraad stelde het afgelopen voorjaar geld beschikbaar voor de vervanging van het huidige slechte gebouw.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

 

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...