Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Gooi- en Eemlander


Varia

Wijdemeren, 24 juni 2003. Samenvatting van berichten uit de Gooi- en Eemlander van gisteren.

Loosdrecht. De Floating Market werd zondag voor het eerst in Loosdrecht gehouden. Ruim duizend bezoekers kwamen op de drijvende markt af, die alleen per boot te bereiken was. Jeroen Akkermans, de organisator,  spreekt van een succes. Volgend jaar wil hij het evenement uitbouwen en verbeteren.

Nederhorst den Berg. In Den Berg werd afgelopen weekend het zomerspektakel gehouden. Hoogtepunt was het optreden van Jamai, de winnaar van het tv programma Idols. De jeugd ging uit zijn dak toen het idool verscheen. Er werd stevig gecensureerd door de promotor van Jamai. De fotograaf van Ton Kastermans moest eerst zijn digitale foto's tonen, omdat Jamai door een brillenwinkel gesponsord wordt en hij uitsluitend met bril in beeld gebracht mag worden. De fotograaf weigerde de inbreuk op de persvrijheid.

Kortenhoef. De Antoniusschool hield de al lang geleden aangekondigde reünie. Omdat het gebouw binnenkort gesloopt zal worden werd niet gewacht op het honderdjarig bestaan van de school, maar werd de reünie nu al gehouden. Ruim duizend ex-leerlingen kwamen op de gebeurtenis af. Jan Jansen is er voor ingevlogen uit Atlanta in de VS. Hij heeft zich jaren geleden ook al eens gemeld bij de Webkrant op zoek naar bekenden uit Kortenhoef.


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
Zonnig, 22 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...