Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto: WSL

Bron: WSL


Waterskidag succes.

Loosdrecht, 16 juni 2003. De Water Skiclub Loosdrecht en de Water Ski School Loosdrecht organiseerden samen gisteren de Nationale Waterskidag op de Loosdrechtse Plassen. Het werd een groot succes, mede vanwege het fantastische weer.


Drukte op De Strook aan de Loosdrechtse Plassen.

Persbericht

Nationale Waterskidag groot succes!

De oudste waterskivereniging van Nederland (50 jaar) de Water Skiclub Loosdrecht en de Water Ski School Loosdrecht hebben gezamenlijk meegewerkt aan het grote succes van de Nationale Waterskidag 2003 in Loosdrecht. De WSL en WSSL hebben afgelopen zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur met vier boten continu waterskiles gegeven.

Mede door het goede weer was de opkomst op de Strook enorm. Duizenden mensen waren afgekomen op de fantastische recreatieve mogelijkheden van de Recreatiestrook en enige honderden mensen hebben het gewaagd om zich in te schrijven voor het waterskien en of wakeboarden. Er waren erg veel beginners en vooral kinderen die voor het eerst op de lange latten een poging waagden om te blijven staan. Dankzij de enorme inzet van een legertje vrijwilligers van de Waterski Club en de Waterski School is deze dag zonder problemen verlopen. De enige wanklank die maar af en toe te horen viel was dat soms de wachttijden opliepen tot een uur.

Vanwege de enorme aanloop werd de inschrijving om 16.00 uur al gesloten. Maar het bijzonder goede weer maakte veel goed. Uiteraard is een dag als deze alléén maar mogelijk met sponsors. Wij danken dan ook het Loosdrechtse bedrijfsleven en dan vooral de Horeca en de Watersportbedrijven voor hun giften om deze dag en de grote receptie die de Water Skiclub Loosdrecht gaat organiseren op 12 september 2003 mogelijk te maken.

Doel van deze varende receptie is alle beslissers zoals de Provincie Noord Holland, DWR, Politie, het Plassenschap, de lokale politiek op en rond het water is kennis te laten maken met de Water Skiclub en de Loosdrechtse Plassen. Voor veel van die mensen zijn de Water Skiclub en de Plassen nieuw. Ten slotte is Loosdrecht net over gegaan van de provincie Utrecht naar Noord Holland. Uiteraard wordt er dan een demonstratie waterskiën en wakeboarden gegeven op de 5e Plas. De Water Skiclub Loosdrecht zal dit in dit jubileum jaar nog een paar keer van zich laten horen. Voor iedereen nog veel water plezier in de Loosdrechtse Watertuin.

Namens de Water Skiclub Loosdrecht

Sjors R.M. Chamboné


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
Zonnig, 24 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...