Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Muiden: Buurtbus?

Wijdemeren, 9 januari 2003. Muiden is een beetje jaloers op de Wijdemeerse buurtbus.

Althans, dat kan opgemaakt worden uit een artikel in De Ouwe Muier. Het artikel dateert weliswaar van 28 mei vorig jaar, maar aan actualiteit heeft het niets ingeboet. In het artikel worden Muidense raadsleden en anderen opgeroepen om ook te gaan werken aan een buurtbus. Voor meer informatie wordt Nelleke Schenkkan opgegeven inclusief haar telefoonnummer.

Hieronder een citaat:

+ Misschien wel het belangrijkste nieuws voor Muiden kwam de afgelopen week niet uit Muiden zelf maar uit 'de groenblauwe parel van de Vechtstreek' zoals de nieuwe gemeente Wijdemeren zichzelf noemt. In De Gooi - en Eemlander stond, dat als alles naar wens verloopt, er vanaf 1 september een buurtbusje komt te rijden tussen 's Gravenland, Ankeveen en Nederhorst den Berg. 
--------------------------------------------------------------------------------
+ Leuk voor Wijdemeren, zult u zeggen, maar wat moeten wíj ermee? Dit: we moeten er razendsnel voor zorgen dat we hier óók zo'n buurtbusje krijgen! Een eigen busdienst met vrijwilligers achter het stuur voor Muiderberg, Muiden en Weesp - dat zou ideaal zijn, vooral voor de alsmaar groeiende groep ouderen. 

Reacties

Het Wijdemeerse weer: Strakblauw, maar koud. Bij het begin van de dag min 10,1, overdag -6 graden.
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: De Ouwe Muier
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...