Vorig bericht

Home

Volgend bericht


De VVD op tour

Wijdemeren, 20 september 2002. Ook de VVD gaat de kernen bezoeken en roept de burgers op om met wensen en ideeën te komen. De tournee begint op 1 oktober in Kortenhoef. Hieronder het persbericht dat de partij verspreidde.

De VVD komt naar u toe!

Dinsdag 1 oktober 2002 om 20.00 uur komen de raadsleden van de VVD Wijdemeren naar de Dobber in Kortenhoef om van u te horen wat er speelt in uw woongebied, waar u verbeteringen wenst, wat anders zou moeten, hoe u de service van de gemeente ervaart enz.. Het is een openbare bijeenkomst die voor iedereen vrij toegankelijk is. Wij zorgen voor koffie en thee.
Graag horen wij wat u vindt van de volgende onderwerpen: de huidige en toekomstige bouwlocaties voor woningen en bedrijven, het doorgaande verkeer, verkeersbelemmeringen zoals drempels, jeugdbeleid, recreatieve voorzieningen, sportverenigingen en subsidies; uiteraard kunt u ook andere zaken aan de orde stellen.

De VVD Wijdemeren komt luisteren naar uw wensen en ideeën, dus u krijgt nu de kans om aan te geven dat zaken anders moeten.

Nogmaals: u bent van harte welkom, ongeacht uw politieke voorkeur; het gaat ons om het oppikken van signalen uit de bevolking van Wijdemeren die vertaald kunnen worden in raadsbesluiten. Laat ons die signalen dan ook ontvangen! Deze avonden vormen het begin van een nieuwe manier van politiek bedrijven, wij zijn er tenslotte voor u en niet andersom. Dit zal, als het aan de VVD ligt, kunnen leiden tot nieuwe of aangepaste besluiten in de gemeenteraad van Wijdemeren. Daar kunt u zelf deel van uitmaken als u maar naar ons toe komt! 
Kom allemaal om 20.00 uur naar de Dobber en zeg wat u denkt! Kortenhoef, Ankeveen en ‘s-Graveland trek de registers open en kom met uw zorgen, wensen en ideeën voor uw dorp….


Reacties

Het Wijdemeerse weer: 18 graden, half bewolkt, windstil
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: VVD Wijdemeren
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...