Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Connexxion en WVG

Wijdemeren, 16 september 2002. Al jaren regent het klachten over het WVG (ouderen en gehandicapten) vervoer dat door Connexxion verzorgd wordt. Vele malen zijn er vragen in de gemeenteraden over gesteld. Vele malen spraken de colleges van B&W met Connexxion.

In de G&E van afgelopen zaterdag het verhaal van mevrouw A. Hageman (79) uit Nederhorst den Berg. Zij ging bridgen in Bussum en had een taxi voor heen en terug besteld. Terug om kwart voor vijf 's middags. Uiteindelijk lukte het haar om na veel wachten en bellen haar huis weer 's avonds om negen uur te bereiken. Vier uur te laat.

Connexxion zegt in het artikel dat het de schuld is van Bergtaxi die de ritten voor haar uitvoert. Bergtaxi op haar beurt zegt de rit pas om half zes per fax (fax?!?) van Connexxion te hebben gekregen. Volgens Bergtaxi was haar chauffeur er om zes uur om mevrouw Hageman op te halen.

Het contract tussen de gemeenten en Connexxion stelt dat klanten binnen een kwartier voor of na de afgesproken tijd vervoerd zullen worden. Dat is hier niet helemaal gelukt.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...