Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Storm

Kortenhoef, 27 oktober 2002. De storm is inmiddels gaan liggen, maar hij heeft behoorlijk huisgehouden. Hier en daar vlogen dakpannen van het dak, waaiden schuttingen om of was er ander ongemak. Windstoten van 120 per uur waren voor veel objecten teveel van het goede. Het leek op de storm van 25 januari 1990, toen ook het openbare leven stil kwam te liggen als gevolg van een storm met vergelijkbare kracht.

In het journaal was te zien dat honderden treinreizigers gestrand zijn in Utrecht, Amsterdam en andere grote stations. Vanaf 20.00 uur vanavond reed er in heel Nederland geen enkele trein meer. Ook op de weg was het bijzonder rustig nadat het KNMI eerder vandaag had aangeraden om thuis te blijven. Een enkeling die zich toch met zijn caravan op de weg waagde bekocht dat avontuur met een totaal vernielde sleurhut. Van Schiphol vertrok een minimaal aantal vluchten. Tientallen vluchten werden afgelast.

In Kortenhoef werden onderstaande foto's gemaakt door Douwe van Essen die zich buiten waagde. Links een boom die compleet ontworteld werd nabij Oudergaard, rechts een boom aan de Kortenhoefsedijk, waarvan takken afgescheurd werden.

Satellietfoto's.

Een lezer tipte ons over een website waar een groot aantal scherpe satellietfoto's te vinden is van Wijdemeren.

Mooie foto's waar u mogelijk uw huis ook kunt vinden. De foto's komen van de website  www.terradesk.nl

Een aanrader.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: Douwe van Essen Bron: Plassennet
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...