Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Wijdemeerse Websites

Wijdemeren, 27 oktober 2002. Wijdemeren heeft vele websites. In de Gooi- en Eemlander van zaterdag wijdde Nico Postma er een artikel aan.

Hij sprak met Tom Baetsen van het internetbedrijf Oryx uit Nederhorst den Berg en met Rik Jungmann, redacteur van de Wijdemeerse Webkrant van Plassennet. Baetsen zegt in het artikel dat hij geen tweede Wijdemeerse Webkrant wil worden, maar zich met zijn Wijdemeren Magazine meer zal richten op gezellige dingen met een hoog servicegehalte. Een weekblad op internet met toeristische informatie en verslagen van leuke evenementen, zonder hoog nieuwsgehalte. Ook streeft hij naar een interactieve site waar iedereen zijn eigen nieuws kan inzenden.

Baetsen vindt vijf informatieve websites over Wijdemeren iets teveel van het goede. Zowel Jungmann als Baetsen opperen de mogelijkheid om samen te gaan werken met andere partijen.

In de aanhef van het stuk somt de Gooi enkele websites op. In die opsomming komt ook de website www.dorpsbelangenwijdemeren.nl voor. Als de websites van de politieke partijen ook mee tellen, dan bestaan ook nog: www.pvdawijdemeren.nl, www.vvdwijdemeren.nl en www.d66wijdemeren.nl. De CDA website huist in een subdirectory van het domein www.rrbv.nl. Het adres is www.rrbv.nl/CDA-Wijdemeren. GroenLinks laat het geheel afweten op dit vlak. Met de campagne in zicht kon het wel weer eens druk worden op de politieke websites.

Daarnaast zijn er tal van bedrijven en verenigingen met een eigen website.
Wij zullen binnenkort een overzicht samenstellen. Indien uw vereniging, stichting of club in dat overzicht een plaats moet krijgen, dan kunt u dat mailen naar webkrant@wijdemeren.com. Zet in het onderwerp van uw email "website".


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...