Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Nieuw Walden

Wijdemeren, 14 oktober 2002. In het gemeentehuis van Nederhorst den Berg wordt vanavond een informatieavond gehouden over het woon/bedrijventerrein Nieuw Walden.

Persbericht

Gezamenlijke aanpak beheer moet leiden tot succes
Informatieavond over bedrijventerrein Nieuw Walden

Vanavond is er een informatieavond over het bedrijventerrein Nieuw Walden in de raadzaal van het gemeentehuis in Nederhorst den Berg. Bijzonder aan dit relatief nieuwe terrein is dat er bedrijven zijn gevestigd inclusief woningen. De avond wordt georganiseerd door de Beheergroep Nieuw Walden in samenwerking met de gemeente Wijdemeren. 

In de Beheergroep zitten ondernemers en bewoners van Nieuw Walden, samen met Projectbureau Bedrijventerreinen Gooi en Vechtstreek en de gemeente Wijdemeren. Deze Beheergroep onderzoekt welke initiatieven kunnen bijdragen aan het behoud en verbetering van de kwaliteit van Nieuw Walden. De Beheergroep bestaat uit 10 personen en komt, onder voorzitterschap van wethouder Siemons van economische zaken, iedere twee maanden bij elkaar. Onderwerpen die aan de orde komen zijn ondermeer mogelijke bouwplannen, het onderhoud van het openbaar terrein, de brand- en verkeersveiligheid en de parkeermogelijkheden op Nieuw Walden. Uitgangspunt van de gemeente hierbij is dat alleen door gezamenlijk inspanning te leveren en gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen het beheer van dit terrein kan leiden tot een succes. Om de gezamenlijke aanpak te promoten komt er binnenkort een nieuwsbrief uit van de Beheergroep. 

Plannen
De beheergroep is van plan:

  • één terreinvereniging op te zetten die alle partijen (ondernemers en bewoners) vertegenwoordigt en die als aanspreekpunt op het terrein fungeert. Mensen die eventueel lid willen worden, kunnen dit tijdens de avond aangeven.

  • maatregelen in kaart te brengen die snel ingevoerd kunnen worden.

Van harte welkom
Geïnteresseerden zijn van harte welkom op 14 oktober a.s. om 19.30 uur in de voormalige raadzaal in Nederhorst den Berg. Tijdens de informatieavond zal e.e.a. worden toegelicht en is er alle ruimte voor het stellen van vragen.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Regen, donker, wind, 10 graden
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gem. Wijdemeren
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...