Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Nieuw winkelcentrum

Loosdrecht, 5 oktober 2002. In de Gooi van vandaag schrijft Nico Postma dat de nieuwbouwplannen voor Super de Boer aan de Nootweg aangepast worden. De buren aan de Lindelaan vonden drie verdiepingen op het pand te hoog. Dat worden er nu twee. De wethouders Neef en Siemons hebben de plannen al voorgeschoteld gekregen.

Wel wordt het nieuwe winkelcentrum breder. Artica Vastgoed, de projectontwikkelaar, zal meer winkelpanden aan de Nootweg aankopen om dat mogelijk te maken. Er komen in het nieuwe plan 18 woningen en 24 parkeerplaatsen. Eerst zouden de bewoners onder de grond gaan parkeren, maar vanwege de kosten komen ze nu op het dak van de supermarkt met hun auto terecht. De supermarkt wordt twee keer zo groot als hij nu is.

Er moeten nog veel partijen over het plan beslissen. De bewoners, de winkeliers, het college van B&E en de raadscommissie. André Spils, raadslid van de Loosdrechtse tak van Doprsbelangen Wijdemeren, is zeer tevreden met het bouwplan zoals het nu is. Hij prijst de projectontwikkelaar.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Regen, wind, 16 graden
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...