Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Co in de muziek

Kortenhoef, 27 november 2002. Co de Kloet is niet alleen wethouder in Wijdemeren. Hij is ook een krasse oudgediende knar als het gaat om radio, muziek en alles wat daar bij hoort.


Co de Kloet
Tijd voor Teenagers

Eind jaren vijftig, begin jaren zestig konden de nu oudere, oudere, jongeren op de VARA radio genieten van het eerste popmuziekprogramma Tijd voor Teenagers, geproduceerd door Co de Kloet en gepresenteerd door Herman Stok. De overgang van de rock van Bill Haley naar de opkomst van de Beatles was de glorietijd van het programma.

Co was dertig jaar werkzaam bij de VARA. Af en toe kriebelt de muziek. De laatste jaren komt er eens per 1 a 2 jaar een CD uit met oud Nederlands repertoire die mede door Co de Kloet uit Kortenhoef samengesteld is. Zo ook nu weer.

De Gooi schrijft dat Co de Kloet en Leo Boudewijns liedjes uit de jaren vijftig en zestig verzameld hebben die uitkomen op een verzamel-CD. Een boeketje rode rozen, Spring maar achterop, In de bus van Bussum naar Naarden, Tulpen uit Amsterdam, etc. zijn titels die door Co en zijn Baarnse partner opgespoord en verzameld zijn.

De CD heet Je moet nog even aan me denken. Hij wordt uitgegeven door Nikkelen Nelis. Het bestelnummer is NN 500-016-2. Er hoort ook een boek bij de CD dat wordt uitgegeven door De Fontein met ISBN nummer 90.261.1831.7.

(Nee internetters, een ISBN nummer is geen IP adres... red.)


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto: Rik Jungmann Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...