Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Potje Sport: succes!

Wijdemeren, 27 november 2002. Het project "Potje Sport" blijkt een groot succes te zijn. Dit project werd door de gemeente gestart om de jeugd aan het sporten te krijgen.

Kinderen van groep 6,7 en 8 van het basisonderwijs kunnen in de maand november – na schooltijd - gratis kennismaken met verschillende sporten bij verenigingen in Wijdemeren. Tien verenigingen organiseren die maand proeflessen waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Informatie over de activiteiten is onlangs uitgereikt aan de 900 kinderen op de scholen. Zij hebben allemaal het boekje ‘Potje Sport’ ontvangen met daarin de spelregels, informatie van de deelnemende clubs en een overzicht met de data en tijdstippen waarop de activiteiten plaatsvinden.

In de Gooi- en Eemlander verhaalt Herman Stuijver van badmintonverenging De Treffers. Dtau Landman, de jeugdtrainer van de vereniging, schrok zich rot toen zich 32 kinderen tussen acht en twaalf jaar bij de instuif meldden. Het blijkt dat badminton zich mag verheugen in een grote belangstelling. De vereniging heeft al tien inschrijfformulieren ontvangen van nieuwe jeugdleden.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Rustig, zonnig, 10 graden
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gooi- en Eemlander, gem. Wijdemeren
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...