Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Gemeentenieuws

Wijdemeren, 14 november 2002. 

postbus@gemeentewijdemeren.nl 

Afspraken en leefregels JOP 

Vorige week is in Ankeveen aan het Stichts End het gebouwtje van de Jongeren OntmoetingsPlek (JOP) geplaatst. In juni hebben de jongeren uit Ankeveen al zelf de ondergrond bestraat waarop het gebouwtje geplaatst kon worden. Om van de Jongeren Ontmoetingsplek een succes te maken, hebben de verschillende partijen afgesproken wat ieders verantwoordelijkheden zijn

De medewerker van jongerenwerk Wijdemeren zal de locatie geregeld bezoeken en zal een aanspreekpunt zijn voor zowel de jongeren als de buurtbewoners. De politie zorgt voor regelmatig politietoezicht. De gemeente zal er voor zorgen dat de prullenbakken twee keer per week geleegd zullen worden. De verantwoordelijkheid om rekening te houden met de buurtbewoners en om de ontmoetingsplek netjes en schoon te houden ligt bij de jongeren. 

Regelmatig overleg
Elke twee maanden zal er over de voortgang van de ontmoetingsplek een overleg plaatsvinden tussen de Ankeveense jongeren, de buurtbewoners, wijkagenten, de coördinator JOP van gemeente Wijdemeren en het jongerenwerk Wijdemeren. Als het noodzakelijk is, zal deze groep ook tussendoor bij elkaar komen.

Leefregels JOP opvragen
De afspraken en leefregels van de Jongeren OntmoetingsPlek zijn bij alle betrokken partijen bekend en hangen tevens in de JOP. Geïnteresseerden kunnen de leefregels telefonisch opvragen bij Afdeling Welzijn van Gemeente Wijdemeren telefoon (035) 5889711.

 
Gemeentegids 2002 - 2003

Werkzaamheden “Kleine Klapbrug” in ’s-Graveland

Eind week 46 wordt er gestart met het herstellen van verkeersschade en onderhoudswerkzaamheden aan de Kleine Klapbrug op het Noordereinde te ’s-Graveland. De werkzaamheden duren naar verwachting 2 weken. Het verkeer kan oponthoud verwachten omdat één rijbaan afgesloten zal zijn. Er worden verkeerslichten gebruikt om het verkeer te regelen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer N. Dunnink (di/do), telefoon (035) 5889725. Dringende vragen? Bel dan het servicenummer van de gemeente, 035-5889721

Haal- en brengservice Burgerzaken

Bent u niet in staat de afdeling Burgerzaken zelfstandig te bezoeken? Dan kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice. U kunt hierover contact opnemen met afdeling Burgerzaken, telefoon (035) 6559529. De medewerkers van afdeling Burgerzaken zullen met u overleggen wat de mogelijkheden zijn.


Inzamelen huishoudelijk afval:
hoe en wanneer in Wijdemeren?
Uitgebreide informatie over het inzamelen van huishoudelijk afval in Wijdemeren vindt op de pagina’s 37, 38, 39 en 40 van de gemeentegids, die huis-aan-huis is verspreid. Ook kunt u voor informatie op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur terecht bij de GAD-klantenservice, telefoon (035) 6991888, kies 3, email info@gad.nl of op internet www.gad.nl

Geen gemeentegids ontvangen?
Bel voor nabezorging: (040) 2642202

Onlangs is de eerste gemeentegids van gemeente Wijdemeren onder alle inwoners verspreid. Heeft u geen gemeentegids ontvangen? U kunt dan vòòr 16 november bellen met uitgeverij Wegener/Suurland: (040) 2642202. Zij zorgen er dan voor dat u alsnog een exemplaar krijgt bezorgd.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Rustig, droog, bewolkt, 11 graden
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gemeente Wijdemeren
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...