Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Legionella bij SV?

's-Graveland, 29 mei 2002. De SV 's-Graveland is niet blij met het feit dat het gemeentebestuur een besluit over de nieuwbouw van de kleedruimte weer uitstelt. Dat blijkt uit een artikel in de Gooi- en Eemlander vanavond waarin Joop Glijn, de voorzitter van de SV 's-Graveland, de problemen beschrijft. In de raad van 25 april deed Gerrit van den Boek (VVD) al een poging om de vereniging de helpende hand toe te steken. Dat mocht echter niet baten. De raad legde het besluit in handen van het college van B&W.


Joop Glijn

De vloer van de doucheruimte is slecht, waardoor schimmelinfecties kunnen ontstaan. Ook is er nog nooit naar een eventueel legionella-probleem gekeken. De capaciteit aan warm water is onvoldoende, waardoor er soms met koud water gedoucht moet worden.

Het college besloot op 14 mei om morgenavond nog niet met de raad de discussie aan te gaan over nieuwbouw, omdat het zelf nog verdeeld is. Joop Glijn vindt dat jammer. De oude raad van 's-Graveland heeft verwachtingen gewekt. Hij had gehoopt dat de zomerstop gebruikt had kunnen worden voor de nieuwbouw.

De raad en het college zijn bang dat er sprake zal zijn van een precedent als de SV 's-Graveland geld voor de nieuwbouw krijgt. Er zouden dan wel eens meer verengingen op de stoep komen staan.

Joop Glijn zal met zijn bestuur nadenken over volgende stappen. Mogelijk stapt men naar de juridische bijstand van de KNVB.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...