Volgend bericht

SV 's-Gr: Helaas..

's-Graveland, 20 mei  2002. Het leek zo mooi. 's-Graveland als tweede klasser. Het mocht echter niet zo zijn.

Roda'46 - SV 's-Graveland 3 - 2

In de eerste speelhelft kwam 's-Graveland voor met 0-1 door Johnny Hendriks. Roda'46 maakte voor de rust nog
gelijk. Vlak na de pauze kwam 's-Graveland opnieuw op voorsprong, nu was het Maarten Bijlsma die scoorde.

Vervolgens werd de tweede speelhelft vooral een zeer spannend gebeuren. Toen iedereen dacht dat 's-Graveland de wedstrijd had gewonnen en dus tweede klasser was, sloeg het noodlot toe! In de blessuretijd kwam Roda'46 alsnog (weer) op gelijke hoogte in de 92ste minuut, een slechter moment is niet denkbaar! Dit hield een verlenging in van 2 x 15 minuten.

De voetbalwet zegt dan dat je dan in zo'n situatie de winst niet meer kan pakken en aldus geschiedde! Ook weer in blessuretijd, nu van de eerste verlenging, scoorde Roda'46 3-2 en alhoewel 's-Graveland nog wel enkele kansen kreeg was de dreun te hard aangekomen en werd alsnog de finale verloren. Het was de een teleurstellend slot van een overigens zeer geslaagd seizoen.