Vorig bericht

Home

Volgend bericht


DB: Brugchelen prima

Wijdemeren, 6 juni 2002. René Voigt, de fractievoorzitter van Dorpsbelangen, zegt vanavond in de Gooi- en Eemlander dat Tineke Franssen te vroeg met haar mening klaar stond over de aankoop van Brugchelen. Het was al een beetje merkwaardig dat de voorzitter van DB Loosdrecht zo fel uithaalde naar het voorstel van het eigen college om verzorgingshuis Brugchelen aan te kopen voor uitbreiding van het centrale gemeentehuis in 's-Graveland.


René Voigt
Fractievoorzitter Dorpsbelangen

Die verwondering blijkt nu terecht. René Voigt heeft haar aangesproken op de ongezouten kritiek die Nico Postma op 3 juni uit haar mond noteerde. Hij vindt dat zij haar boekje te buiten is gegaan. De mening die zij ventileert is niet het officiële standpunt van de fractie DB in de raad. Die heeft nog tijd nodig om de stukken te bestuderen en haar mening over het voorstel te vormen, aldus Voigt.

René Voigt vindt dat Tineke Franssen zich had moeten realiseren dat ze spreekt namens het bestuur van Dorpsbelangen Loosdrecht, waardoor haar woorden een bepaalde lading krijgen. De fractie is onafhankelijk van welk bestuur dan ook. Wel laat de fractie uiteraard ook de mening van één van de twee besturen meewegen. (DB 's-Graveland en Nederhorst den Berg zijn onlangs samengegaan.)

Voigt is zelf enthousiast over de locatie Brugchelen. Hij wil alleen de financiële onderbouwing van het voorstel goed onderzoeken voor hij instemt met de aankoop.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: prettig weer, 21 graden met af en toe bewolking
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...