Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Receptie SV 's-Graveland

's-Graveland, 6 januari 2002. Vandaag hield de SV 's-Graveland haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Hieronder kunt u een verslag van die bijeenkomst lezen van de hand van Frans Hendriks.

Nieuwjaarsreceptie SV 's-Graveland

De Nieuwjaarsreceptie 2002 is een goed bezochte bijeenkomst geworden. Het bestuur was daar erg gelukkig mee, temeer daar het ook nog een zeer sfeervolle eerste ontmoeting in het nieuwe jaar werd. De voorzitter Joop Glijn haalde in zijn nieuwjaarsrede twee aspecten naar voren:

  • het steeds minder bewegen door de jeugd en in dit verband het belang van het jeugdvoetbal
  • de steeds moeilijkere positie van het amateur- voetbal door het ontbreken van voldoende vrijwilligers

Gelukkig zijn beide onderdelen bij de sport- vereniging 's-Graveland wél goed verzorgd: een goed functionerende jeugdafdeling en het rijke bezit van veel vrijwilligers. Daarnaast kregen de aanwezigen te horen dat nog vóór de a.s. bouwvakvakantie over een geheel vernieuwde kleedaccommodatie kan worden beschikt,terwijl het parkeerterrein binnen niet al te lange tijd gerenoveerd zal worden. Tenslotte zal het zeer slechte veld 3 ook geheel opgeknapt worden!!! Al met al het bruist van de activiteiten bij de sportvereniging. Traditie getrouw worden gedurende de nieuwjaarsreceptie die leden gehuldigd die al jaren trouw lid zijn van de s.v.'s-Graveland.

Voor hun 25-jarig lidmaatschap waren dat Nico Heins, Aart Box, Erik Breijer, Rob Hoogstraten en Sander de Leeuw.

De huldiging voor 40 jaar lid was voor Maarten Oudshoorn, Ton Koopmanschap en Harry Brandsen Jr.

Ook wordt 't meest verdienstelijk lid van het seizoen in het zonnetje gezet. Cisca de Bree de stille kracht (al meer dan 20 jaar) achter de schermen ontving zeer terecht deze onder- scheiding.


Reacties

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...