Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Korte berichten

Wijdemeren, 28 januari 2002.

Havik valt weer kip aan.

Op de reactielijn heeft Elske ter Veld melding gemaakt van het feit dat haar krielkippen zijn aangevallen door een havik. Haar kip Lientje kwam met de schrik vrij (en Elske dus ook..). Op 18 december maakten wij ook al melding van een havik die zich in Oud-Loosdrecht vergreep aan kippen. Daar liep het incident toen minder goed af voor de kippen. Heeft u dus loslopende kippen, pas op voor de havik!

Gemeenteraad

Aanstaande donderdag 31 januari zal om 20.00 de eerste reguliere openbare raadsvergadering van Wijdemeren plaatsvinden. Volgens het schema zal de vergadering in Loosdrecht gehouden worden. De vergadering is openbaar. De koffie staat klaar.

Weerstation

Gisteren begon Jos Werkhoven met zijn weerstation. Een betere dag had hij niet kunnen kiezen. Vandaag kon de hele wereld bij hem zien dat het hier windkracht 10 was en onwaarschijnlijk warm voor de tijd van het jaar. 12 graden. Het station is inmiddels als link opgenomen op de homepage van de Webkrant en van Wijdemeren. Ook zijn de luchtdruk, de regenval en andere meteorologische grootheden op zijn site te bekijken. Omdat hij ook gemiddelden bijhoudt, wordt de site wat dat betreft op den duur steeds interessanter.


Reacties

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...