Volgend bericht

Muiderberg - 's-Graveland 2-1

's-Graveland, 27 januari 2002. Frans Hendriks stuurde ons onderstaand kort verslag toe.

Muiderberg - 's-Graveland.

's-Graveland heeft deels door eigen falen en deels door het warrige fluiten van de scheidsrechter na de rust, twee heel kostbare wedstrijdpunten verloren.

In de eerste helft kwam 's-Graveland op een 0-1 voorsprong door Johnny Hendriks. In deze speelhelft had 's-Graveland ruimer afstand moeten nemen maar de nodige kansen werden helaas niet benut.

Muiderberg kon daar weinig tegenover stellen. De gastheren wisten, gesterkt door de kleine achterstand, zich derhalve nog in de wedstrijd en kwamen zelfs na de thee - met behulp van de scheidsrechter - op voorsprong. Het werd 2-1 door 2 strafschoppen(?).

Gelukkig wist 's-Graveland door Rob Fecken nog op gelijke hoogte te komen maar de volle winst, wat gezien het kwaliteitsverschil gewoon had gemoeten, kon er niet uit worden gesleept.