Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Restaurant Wijdemeren

Kortenhoef, 24 januari 2002. Simone Stevens schrijft vanavond een artikel in de Gooi- en Eemlander over restaurant Wijdemeren. Restaurant Wijdemeren is geen gewoon restaurant en het is ook niet voor iedereen.

Het is een dienst die onder leiding van Harry Machielse, de kok van Oudergaard, op poten wordt gezet voor de 55-plussers van Kortenhoef en 's-Graveland. Door de week kunnen circa vijftig mensen uit deze doelgroep een menu komen eten. Men gaat de komende maanden proef draaien. Bij het Gooiers Erf in Hilversum en Godelinde in Bussum is het een succes, dus de verwachtingen zijn hoog gespannen.

Een driegangen menu inclusief een aperitief gaat € 5 tot 7 kosten. De zaal van Oudergaard wordt gebruikt, daarom wordt deze dagelijks omgetoverd in een restaurant, want in de zaal vinden ook bloed prikken, koersbal, kerkdiensten, sjoelen en andere activiteiten plaats.

Als u in 's-Graveland of Kortenhoef woont en u wilt hier meer van weten, dan kunt u bellen met de receptie van Oudergaard. (035 6568111) 


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Regen, harde wind, 9 graden
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...