Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Breedband-actie

Nederhorst den Berg, 8 februari 2002. In Nederhorst is de NDBBIAC (Nederhorst Den Bergse Breedband Internet Actie Comité) actief om medestanders te werven om ook daar breedbandinternet (kabel of ADSL) te krijgen. Op de website van de actievoerders staan al behoorlijk wat adhesiebetuigingen. Op de site staat ook een link naar een breedband-actiecomité in Muiden. Als laatste nieuws staat onderstaand bericht op de Bergse site.

300 aansluitingen is een offerteaanvraag
van BBned aan KPN!

(onder voorbehoud)

Door dhr. P. Vink van BBned is mij toegezegd, dat als wij 300 aanmeldingen binnen hebben wij dhr. Vink kunnen benaderen. BBned gaat dan een offerte aanvragen om te kijken of ze de centrale geschikt kunnen maken voor adsl. Natuurlijk is het voor het bedrijf ook een hele investering. Vandaar dat dit
wel onder voorbehoud is. Dus als er te weinig interesse in ADSL is, in Nederhorst Den Berg dan gaat de aanvraag niet door !

Wij (de aangemelde deelnemers) willen graag gebruik maken van ADSL. U ook ? 

Meld u daarom aan op deze site (niet bij BBned). Let op: 1 persoon per huis-/werk- adres !!! en volledige gegevens zijn nodig. 

Maak deze site bekend onder de inwoners en bedrijven van Nederhorst! We willen natuurlijk zo snel mogelijk de 300 aanmeldingen halen!

Er zijn natuurlijk inwoners die niet over internet of email adres beschikken. Maar die graag in de toekomst het willen ontdekken. Daarom, hebben wij een formulier gemaakt om te downloaden en u kunt dit formulier uit printen en aan deze personen geven. Of u kunt het aan uw collega's, vrienden, etc
aanreiken.

Bent u overtuigd ? 


Ga dan snel naar de Aanmelden pagina.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Wisselend bewolkt, af en toe een bui, matige wind, 10 graden.
Meer weer? Klik hier. 
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...