Vorig bericht

Home

Volgend bericht


JOP Ankeveen

Ankeveen, 19 februari 2002. In de Gooi- en Eemlander van vanavond schrijft Nico Postma een uitgebreid artikel met foto over de jeugd van Ankeveen die al bijna een jaar wacht op de toegezegde jongeren opvang plek, de JOP.


Nelleke Schenkkan (GL)

Op 15 maart vorig jaar begon de discussie over de JOP in Ankeveen. In de laatste raad van 's-Graveland werd nog snel € 45.000 uitgetrokken voor de realisatie van de JOP aan de Stichtse Kade. Medio maart is er weer een vergadering over de JOP.

De Ankeveense jeugd heeft aan het carnaval een hangplek overgehouden die gebouwd werd voor de optocht. Het ding staat nu aan de Stichtse Kade en dient als tijdelijke JOP. Normaal hangt de Ankeveense jeugd op het pleintje bij de van Blarcumlaan, maar "Vaak worden we weggestuurd door die omaatjes daar. Het is altijd hetzelfde gezeur."

Nelleke Schenkkan, het Ankeveense raadslid (voorheen van Algemeen Belang) voor GroenLinks, denkt te weten waarom het zo lang duurt. Gebrek aan mankracht bij de nieuwe gemeente is haar verklaring. Zij gaat er werk van maken en zal voorstellen dat de nieuwe wethouder eens langskomt in Ankeveen.  


Reacties

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...