Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Recron, Hiswa en College

Wijdemeren, 13 februari 2002. Het college en B&W van Wijdemeren, de Recron en de Hiswa zijn in overleg getreden over de kwestie van de zomerhuisjes en hebben in dat overleg overeenstemming bereikt over het onderzoek en de doelen die gewenst worden met dat onderzoek. Dat blijkt uit het persbericht van de gemeente dat wij gisteren plaatsten. In een mondelinge toelichting van wethouder Yvonne Siemons werd dat door haar vanavond aan ons bevestigd.

In de Webkrant van 31 januari stond dat beide partijen lijnrecht tegenover elkaar stonden en werd er gedreigd met de politie. Op 7 februari las de Webkrant een stuk in de Gooi- en Eemlander en op de website van die krant waarin gemeld werd dat de Hiswa en de Recron de bedrijven aanraadden om medewerking te weigeren en stond dat het onderzoek door de wethouder stilgelegd werd. Wij schreven toen dat de wethouder "voorlopig bakzeil" had moeten halen omdat de bedrijven het onderzoek boycotten. Zij zei vanavond dat zij die term onjuist vond, omdat er juist een heel goed overleg had plaatsgevonden en zij op grond daarvan gas had teruggenomen om te deëscaleren.

Afgelopen vrijdag heeft er volgens de wethouder wederom een constructief onderhoud plaatsgevonden tussen de partijen op grond waarvan men verwacht binnenkort tot overeenstemming te kunnen komen. 


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Wisselend bewolkt, weinig wind, 7 graden
Meer weer? Klik hier. 
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...