Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Weerstation De Arend

Kortenhoef, 12 december 2002. Weerstation De Arend in Kortenhoef werd door de Gooi- en Eemlander gisteren uitgebreid in het zonnetje gezet.

Jos Werkhoven (52) is een enthousiaste weerman en schaatser. Op dagen zoals nu kan hij de beide liefhebberijen prima combineren. Hij houdt een website bij waar alles over het weer op de wereld, in Nederland en in Kortenhoef in het bijzonder, te vinden is, maar ook over schaatsen en de ijsconditie.

Lezers van de Wijdemeerse Webkrant hebben zijn website waarschijnlijk al gevonden. Al vanaf januari dit jaar staat onderaan ieder nieuwsbericht rechtsonder een link naar de site van Jos. Hij heeft een prachtig meteorologisch apparaat dat zijn computer automatisch voedt met tal van meetwaarden. Op zijn website zijn de grafieken en cijfers terug te vinden.

In het artikel vertelt hij aan Nico Postma dat hij een beetje verscheurd wordt door het verlangen om in Ankeveen te gaan schaatsen en de boodschap die hij op zijn eigen website heeft gezet. Die boodschap is namelijk om vanwege veiligheid nog niet te gaan schaatsen.

Evenals onze website heeft ook zijn site een sterke stijging van het aantal bezoekers, nu er ijspret mogelijk is. De Schaats- en Hardrijdersvereniging "De Vijf Dorpen"heeft Jos Werkhoven benaderd om wellicht gezamenlijk iets op internet te doen.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto: Logo van De Arend Bron: Gooi- en Eemlander, De Arend
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...