Vorig bericht

Home

Volgend bericht


maartenhaverkamp.nl

Wijdemeren, 13 augustus 2002. Het kersverse Wijdemeerse Tweede Kamerlid voor het CDA, Maarten Haverkamp, heeft er geen gras over laten groeien. Het raadslid van de gemeente Wijdemeren opende vandaag de website www.maartenhaverkamp.nl.

 


Maarten Haverkamp

Op de website staan nu nog algemene gegevens over Maarten Haverkamp. Op den duur zal de website een rol kunnen gaan vervullen in zijn contacten met de achterban en kan hij met de website informatie gaan verschaffen over zijn activiteiten.

Met de opening van de website was Maarten sneller dan menige minister. Enkele weken geleden meldden de kranten en de webmagazines dat de helft van de ministers van het nieuwe kabinet hun domein niet hadden geregistreerd. Coen Swijnenberg van Radio M, de regionale omroep voor de provincie Utrecht, registreerde de domeinnaam van Minister Herman Heinsbroek (Economische Zaken) van de LPF. Heinsbroek kon hem terugkrijgen als de Minister hem in de uitzending zou komen ophalen. (Zie ook: www.hermanheinsbroek.nl) Het Ministerie liet later weten dat men de domeinnaam www.ministervanez.nl wil laten registreren.

Lees ook:


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Zonnig, 21 graden
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto: Douwe van Essen Bron: Plassennet
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...