Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Co reageert

's-Graveland, 17 september 2001. De redactie had even niet opgelet. Maar de Webkrant werd echter gelukkig opmerkzaam gemaakt op een reactie die Co de Kloet, wethouder van Dorpsbelangen 's-Graveland en van Financiën in de Gooi en Eemlander schreef op de D66 afwijzing van zijn "Co Snip".

CO-snip (2)

Lieve Nadja van D66,

Je moet nooit een goed idee bestrijden, want dat keert zich tegen je. En een goed idee is het: honderd gulden per huishouden terug omdat de mensen in 2000 te veel hebben betaald. Er is dat jaar meer binnengekomen bij de gemeente dan nodig was. En je hebt gelijk. Het is verkiezingsjaar en misschien verzin je in zo'n jaar een goed idee wel eerder. Inmiddels hebben mijn wethouder-collega Wim Neef (CDA) en VVD-Woordvoerder Wim Hafkamp al laten weten accoord te gaan. Die zitten daar blijkbaar niet zo mee.

Volgens je collega Felix Flameling uit Nederhorst den Berg kan elk van de fusiepartners die straks Wijdemeren vormen neg wel even een reden bedenken om de eigen inwoners wat toe te stoppen. Nederhorst den Berg doet dat ook en komt dit jaar met de zonnebloemsnip; ieder gezin krijgt fl. 50 terug omdat de vuilophaal mee valt. Wist Felix dat niet?

't Is toch misschien beter voortaan je eigen wethouders om informatie te vragen.

Kortenhoef, Co de Kloet, wethouder 's-Graveland.

(Verzoek aan de drie Dorpsbelangens: Wilt u uw ingezonden brieven en persberichten net als de andere partijen per email aan de Webkrant sturen? Dan kunnen ze sneller geplaatst worden en missen wij ze niet. Red.)


Het Wijdemeerse weer: Wisselend bewolkt, flinke buien, 15 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...