... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Groen Links Emailbulletin

Wijdemeren, 9 maart 2001. Iede de Vries, campagneleider en fractieadviseur van GroenLinks Wijdemeren en fractieassistent van GroenLinks Hilversum zond ons een emailbericht. Daarbij stond de vermelding dat GL op onregelmatige tijden een dergelijk emailbericht gaat verzenden aan leden en belangstellenden. Indien u dit bericht van Groen Links wenst te ontvangen kunt u zich aanmelden bij Iede de Vries ( iede@chello.nl )

In het bulletin stonden twee aankondigingen van activiteiten die wij u niet willen onthouden. Hieronder de letterlijke tekst over die onderwerpen uit de email van GroenLinks:


KENNISMAKING
Het afdelingsbestuur heeft op zaterdag 17 maart, van 15.00 uur tot 17.00 uur een 'nadere kennismaking' georganiseerd met die mensen die kennelijk nog niet precies weten wat ze wel of niet voor/met GroenLinks kunnen doen. Die ontmoeting wordt gehouden in dorpshuis De Dobber in Kortenhoef. Daar gaan vrijdag de uitnodigingen de deur voor uit. Als u geïnteresseerd bent, bent u van harte welkom. Bedoeling is dat campagneleider Iede de Vries kan toelichten wat voor 'kennismakingscursus gemeenteraadspolitiek' wij kunnen organiseren. Hij heeft in 1994 en 1998 met veel succes dergelijke cursussen georganiseerd in Hilversum en Weesp. De inhoud van dat pakket voor Wijdemeren hangt ook veel af van de wensen en behoeften van belangstellenden.

DORPSRADEN
Gemeenteraadslid Nelleke Schenkkan heeft de laatste hand gelegd aan de organisatie van de themabijeenkomst over 'dorpsraden' die gehouden wordt op dinsdagavond 20 maart in Het Spieghelhuys in Nederhorst den Berg. Daar willen we praten over 'de organisatie van de lokale democratie' in de nieuwe gemeente Wijdemeren. Een uitgebreid persbericht wordt separaat nagezonden.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...