... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


PvdA Lijst

Wijdemeren, 29 mei 2001. De verkiezingen in november voor de nieuwe gemeenteraad van Wijdemeren beginnen hun schaduwen vooruit te werpen. Vandaag ontvingen wij een persbericht van de PvdA Wijdemeren waarin de samenstelling van de kieslijst uit de doeken werd gedaan. De ledenvergadering van de PvdA Wijdemeren heeft unaniem Ties Hagen tot lijsttrekker gekozen. De ambities van Ties Hagen reiken verder dan die van raadslid. Hij heeft aangegeven dat hij tevens Wethouder wil worden indien de PvdA tot het College toetreedt.


Ties Hagen

Hij komt uit de FNV Industriebond waar hij gedurende 30 jaar CAO onderhandelaar was. Ook zat hij zes jaar in het hoofdbestuur van de Industriebond.

Op nummer twee staat Lia Moote die nu voor de PvdA in Loosdrecht Raadslid is. Drie is Kees Bosdijk, Raadslid in Nederhorst. Vier is een nieuwkomer in de gemeentepolitiek, Frank van Rijk, evenals Rien Kunst uit 's-Graveland.


Lia Moote

Rien Kunst

De totale lijst omvat 17 kandidaten. Opvallende zestiende op de lijst is Burgemeester Wim Kozijn van 's-Graveland die met zijn naamsbekendheid als lijstduwer optreedt.

Het persbericht meldt: "Met deze lijst van totaal 17 kandidaten brengt de PvdA zowel bestuurlijke ervaring, vernieuwing en verjonging tot stand."

De PvdA verwacht minimaal vijf zetels in de nieuwe Raad te behalen.

Op 26 juni worden de kandidaten in Dorpshuis de Dobber in Kortenhoef aan het volk gepresenteerd en zal Ad Melkert de aftrap voor de campagne geven.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...