WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Workshop 'Schrijven Helpt'
Wijdemeren, vr 5 januari 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op woensdag 17 januari 2018, start bij Viore de workshop ‘Schrijven helpt’ voor mensen die kanker hebben (gehad).

persbericht

Workshop ‘Schrijven helpt’ bij Viore

Op woensdag 17 januari 2018, start bij Viore de workshop ‘Schrijven helpt’.

‘Schrijven helpt’ is bedoeld voor mensen die kanker hebben (gehad). Veel mensen ervaren na de diagnose  kanker dat er allerlei levensvragen op hen af komen. Vragen over henzelf, over de betekenis van hun leven en de invulling van hun toekomst. In deze situatie kan het helpen om het eigen leven in kaart te brengen en op een gerichte manier naar antwoorden te zoeken op deze vragen.
U wordt begeleid in het schrijven van uw levensverhaal en het duidelijk maken van uw kijk op het leven. De bijeenkomsten duren een dagdeel en vinden eens in de twee weken plaats. Aan het einde van de serie heeft u uw eigen geschreven levensverhaal in handen. Dit is dan een weergave van wat u waardevol vindt, en het vormt uw persoonlijke leidraad bij toekomstige vragen en keuzes in het leven.
Deze workshop is al een paar maal eerder georganiseerd, steeds met zeer positieve reacties van de deelnemers. Een paar citaten: “Ik leerde verrassende dingen over mijzelf” en “Het hielp mij echt verder

Bent u geïnteresseerd in deelname, laat ons dat dan weten via programma@viore.org.
Bellen kan ook: 035 685 35 32.
De workshop wordt voorafgegaan door een intakegesprek.
Deelname aan deze workshop kost €5,- per keer.

Bij Viore, centrum voor mensen die leven met kanker, staan de deuren op het Oostereind 115 open op alle weekdagen tussen 10 en 16 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld het hervinden van balans, kanker binnen het gezin en zingeving en kanker. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Oostereind 115, 1212 VH Hilversum.
Tel. 035-6853532
info@viore.org

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief