WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Viore krijgt 23.750 Euro
Regio, za 30 september 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Stichting Viore ontving bijna 24.000 euro uit een liefdadigheidsbijeenkomst die georganiseerd werd door tennisvereniging 't Melkhuisje.

persbericht

Donatie van € 23.750,- voor Stichting Viore
bij feestelijk 10e Charity Event

Afgelopen zaterdag, 23 september, was Gooiland te Hilversum het decor van een Charity Event voor Stichting Viore.

Stichting Viore is een regionaal informatie-en activiteitencentrum voor (ex-) kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden. De opbrengst van deze avond zal worden besteed aan uitbreiding en intensivering van het aangeboden bewegingsprogramma in het centrum. Directeur, Miranda van den Eijnden, zegt: “Wat enorm fijn, dat er zo’n groot bedrag is gedoneerd aan Viore! Uit onderzoek is gebleken dat bewegen veel gunstige effecten voor kankerpatiënten heeft. Dit bedrag zorgt ervoor dat er ruim 1.600 keer aan een bewegingsactiviteit bij Viore kan worden deelgenomen. Heel veel dank aan de donateurs!”

De organisatie van de avond was in handen van leden van tennisvereniging HLTC ’t Melkhuisje en Gooiland Hilversum. Deze leden organiseerden voor het 10e en tevens laatste jaar dit Charity Event. Dit leverde in die 10 jaar maar liefst ruim 200.000 euro op voor verschillende goede doelen.

Het geld is bijeen gebracht door trouwe gasten van de organisatie en is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren die loterij- en veilingitems ter beschikking hebben gesteld.

De culinaire verwennerij van de gasten was  de laatste 7 jaar in handen van topkok Antoine Hermans, van “Huize Hermans”, aangevuld met de wijnen van Joost Wijn!
De muzikale omlijsting werd deze avond verzorgd door zangeres Dewi Boddeke.

Vele jaren is de organisatie ondersteund door vrijwilligers, sponsoren, leveranciers, het was wederom een mooi feest en er wordt teruggekeken op een succesvol evenement.

Bij Viore staan de deuren op het Oostereind 115 in Hilversum open op alle weekdagen tussen 10 en 16 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld werk en kanker, kanker binnen het gezin en werken aan vitaliteit. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Oostereind 115, 1212 VH Hilversum.
Tel. 035-6853532 info@viore.org

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief