WIJDEMEERSE WEBKRANT
Digicafé over Whatsapp
Nieuw Loosdrecht, za 30 september 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op woensdag 4 oktober van 10.00-12.00 uur is in de Bibliotheek Gooi en meer vestiging Loosdrecht een Digicafé met speciale aandacht voor WhatsApp.

persbericht

Digicafé over Whatsapp

Op woensdag 4 oktober van 10.00-12.00 uur is in de Bibliotheek Gooi en meer vestiging Loosdrecht een Digicafé met speciale aandacht voor WhatsApp

WhatsApp is de populairste berichten-app ter wereld. U kunt de dienst namelijk niet alleen op iPhones, maar ook op Android, BlackBerry, Windows Phone en sommige andere toestellen installeren.

Dit maakt het gemakkelijk om met WhatsApp met iedereen in contact te blijven.
De applicatie is gratis te downloaden vanuit de App Store en blijft via Internet altijd gratis te gebruiken. WhatsApp zit boordevol functies, zoals het delen van foto’s, video’s en locatie.
Met spraakoproepen is het mogelijk om gratis met mensen te praten, zelfs als zij zich in een ander land bevinden.
Bovendien heeft WhatsApp een uitstekende beveiliging en wordt via updates de privacy zo goed mogelijk gegarandeerd.

Tijdens een Digicafé kunt u gewoon binnenlopen met vragen over de pc, tablet, e-reader of smartphone. Over en weer elkaar helpen is de bedoeling van deze ochtenden waarop iedereen welkom is.

De entree is vrij!

Naschrift WWK:

Op bovenstaande tekst is iets af te dingen. Met name over de privacy. Whatsapp is een jaar of twee geleden overgenomen door Facebook. Daarbij beloofde Facebook in eerste instantie geen gebruik te zullen maken van de gegevens (namen, emailadressen, telefoonnummers) die door de aankoop van Whatsapp bij Facebook in handen kwamen. Die belofte werd later door Facebook geschonden. Voor sommigen was dat aanleiding om over te stappen bijvoorbeeld op Signal, dat vergelijkbare functies biedt, maar niet eigendom is van één van de internetgiganten.

Over die schending van de privacy lopen in diverse landen rechtszaken. Maar, Whatsapp is handig en snel te leren en gebruiken. Dus laat u niet weerhouden het te gebruiken, maar Facebook kijkt mee.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief