WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dammerweg Open, N236 Dicht
Nederhorst den Berg, za 16 september 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op de dag dat de weg door het centrum van Nederhorst weer geopend werd, werd de N236 voor tien dagen afgesloten. Van de regen in de drup.

Goed en slecht nieuws

Vandaag aan het eind van de middag ging de weg over het Willie Dasplein open. Er hoeft dus niet meer kruip door sluip door omgereden te worden langs De Kuijer in Nederhorst den Berg. Maar nu is de N236 weer opnieuw tien dagen dicht.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel! De grote kans op een bon op het kilometerslange 50 km tracé van N236 is tien dagen lang teruggebracht tot vrijwel nul.

bericht

Afsluiting Gooilandseweg (N236)

Van vrijdag 15 september 20.00 uur tot maandag 25 september 05:00 uur is de N236 tussen Weesp en Ankeveen afgesloten.

De provincie Noord-Holland verbreed de Gooilandseweg (N236) en vervangt de kruisingen bij de Lage Klompweg en de Dammerweg door rotondes.

Afsluiting 15 – 25 september 2017

De Gooilandseweg (N236) is van 15 tot 25 september tussen Aetsveld (Weesp) en Hollands End (Ankeveen) afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook de aansluitingen met de Lage Klompweg, de Dammerweg en de ’s-Gravelandseweg zijn gesloten. De nood- en hulpdiensten en buslijn 106 worden over het fietspad geleid. Vanwege de veiligheid van (brom-)fietsers wordt het fietspad daarom tussen Aetsveld en de Lage Klompweg afgesloten.

Omleidingen

Doorgaand verkeer vanuit Diemen/Amsterdam richting Bussum/Hilversum wordt omgeleid via de A9 en A1 en vice versa. Verkeer van en naar Nigtevecht en Weesp rijdt via de nieuwe Provincialeweg bij Driemond. Verkeer vanuit Nederhorst de Berg rijdt via ‘s-Graveland en Bussum naar de A1. (Brom-)fietsers worden ter plaatse met gele borden omgeleid via de Utrechtseweg.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale servicepunt via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: infoN236@noord-holland.nl. Dit project is ook te volgen op www.noordholland.nl/N236Gooilandseweg.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
Div.
foto
---
auteur
Div.
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief