WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Verkoop Porseleinhaven
Oud Loosdrecht, wo 13 september 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Bij de start van de verkoop van de woningen in De Porseleinhaven zijn circa 40 inschrijvingen voor de woningen ontvangen.

persbericht

“Vertrouwen in terugkeer levendig dorpscentrum”
Veel interesse in woningen De Porseleinhaven

De start van de verkoop van de eerste woningen in De Porseleinhaven is een groot succes. Er zijn circa 40 inschrijvingen voor de woningen ontvangen.

Wethouder Reijn: “De grote belangstelling in de verkoop van de woningen toont het vertrouwen in het project en in de terugkeer van een levendig dorpscentrum in Oud-Loosdrecht. De Porseleinhaven wordt the place to be in Loosdrecht!”

Nieuwe mijlpaal

De zeven appartementen en vier pakhuizen zijn onderdeel van het eerste deelplan van het project. Minder dan een jaar geleden stelde het college hiervoor een zogenoemd toetsplan vast. Het vaststellen van het eerste deelplan is een nieuwe mijlpaal in het project. De vergunningsaanvraag zal spoedig volgen. De verwachting is dat de bouw van de eerste fase kan starten in het eerste kwartaal van 2018. Het project bevat in totaal vier deelplannen die resulteren in 14 appartementen en 23 grachtenpanden en een plint voor winkels en horeca.

Levendigheid

Met horeca rondom het plein, doorlopend in detailhandel langs de kades en de mogelijkheid van evenementen bij de pier krijgt Oud-Loosdrecht de zo gewenste levendigheid. In het eerste deelplan is voorzien in een horecagelegenheid en vier commerciële ruimten. Er wordt gestreefd naar een uiteenlopend aanbod aan horeca, recreatie en winkels, waar kwaliteit en diversiteit voorop staan.

Duurzaamheid

In het ontwerp is zoveel mogelijk rekening gehouden met de keuze voor onderhoudsarme materialen. Zo zijn de gevels van de pakhuizen gemaakt van eternit, zijn de kozijnen van de woningen van kunststof en liggen er op de daken van de appartementen en de pakhuizen zonnepanelen.

Meer informatie over De Porseleinhaven is te vinden op: www.porseleinhaven.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief